Buřtové jednohubky

Silnější salám nakrájíme na 1/2 cm silné plátky (čím tenčí, tím lepší) - pozor nesmíme sloupnout z kůže a naskládáme… více o Buřtové jednohubky
Oddělíme žloutky od bílků. Z pěti bílků ušleháme pevný sníh. Žloutky utřeme s cukrem a vyšleháme do pěny. Přidáme… více o Máslová bábovka
Vepřové maso pomeleme - půlka nahrubo (šajba 10-12) a půlka najemno (šajba 4), hovězí pomeleme najemno, nejlépe 2x.… více o Domácí klobásy
ŠPAGETY - vložíme do vroucí osolené vody + lžíce oleje a vaříme 7-8 min. (nebo podle druhu špaget) - po uvaření… více o Špagety tomatoes
Vajíčka si rozdělíme na žloutky a bílky. Žloutky vyšleháme s cukrem a potom přidáme vodu a olej, opět vyšleháme.… více o Bublanina II.
Na oleji si orestujeme pokrájenou cibuli, pak přidáme pokrájené, osolené a opepřené maso na kousky (kostky, nudličky) a… více o Vepřové v mrkvi
Cibulku a slaninu pokrájíme na jemno. Z půrku nakrájíme bílé a světle zelené části. Jarní cibulky pokrájíme celé. Na… více o Karbanátky podle mamky
1.Nejprve spařte a oloupejte rajčata. Nařízněte je křížem a ponořte je do vařící vody, asi tak na 20-30 s. Poté je… více o Spaghetti pomodoro