Uzené maso, rajče a žampiony nakrájíme na kostičky. To vše orestujeme na másle. Do této směsi přidáme potřebné množství špaget, vše...
více o Špagety „Románo“
Dáme vařit penne.
Mezitím nakrájíme cibuli a šunku na kostičky.
Osmahneme cibuli na oleji a až bude cibule zesklovatělá, přidáme šunku....
více o Penne se smetanovou omáčkou
Smícháme vejce s cukrem, přidáme měkké máslo s trochou vody. Pak vmícháme pomalu kakao, mouku, prášek do pečiva a vanilkový cukr. Vše dobře...
více o Italská čokoládová bábovka
Z teplé vody, droždí a trochu mouky uděláme kvásek. Aby nám opravdu vyběhl, je lepší ho posypat trochu cukrem.
Do hotového kvásku přidáme...
více o Těsto na domácí pizzu
Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek také oloupeme a prolisujeme nebo utřeme se solí. Mrkev oškrábeme a nakrájíme na drobné kostičky...
více o Boloňská omáčka II.
Najprve připravíme špenát dle vlastní chuti. Do osolené vroucí vody přidáme na 3 minuty předvařené lasagne (návod je napsaný na krabičce)....
více o Lasagne s lososem a se špenátem
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, z bílků vyšleháme sníh.
Do žloutků přidáme Mascarpone, dobře promícháme a nakonec pomalu vmícháme sníh....
více o Emanuelovo Tiramisu
Cibuli očistíme a omyjeme. Česnek oloupeme. Bylinky omyjeme a jemně nasekáme. Oloupaná rajčata nakrájíme na kostičky, šunku na nudličky.
Na...
více o Lasagne se šunkou a mozzarellou
Mascarpone našleháme s cukrem. Do skleněné formy čtvercového tvaru ho dáme na dno, na něj vyskládáme piškoty namočené ve směsi kávy a likéru...
více o Senzační tiramisu bez náhražek
Těstoviny uvaříme podle návodu. Olej rozehřejeme na pánvi a nadrobno nakrájenou cibuli a česnek na něm osmahneme, dokud nezměknou. Přidáme...
více o Boloňské těstoviny