Celá vejce ušleháme s moučkovým cukrem do husté pěny, přidáme plechovku ananasového kompotu se šťávou a polovinu pokrájených jahod. Přisypeme 2 hrnky polohrubé mouky, kypřicí prášek do pečiva a 1 balíček vanilkového cukru. Vše dobře promícháme a vlijeme na plech vyložený pečicím papírem. Dáme péci na 170 °C, peče se zhruba 15–20 minut.
Mezitím si připravíme krém. Měkký tvaroh smícháme s trochou šlehačky a ledové kávy, přisypeme 1,5 vanilkového cukru a šlehačem vyšleháme do hladka. Nakonec přidáme asi 5 jahod, které všleháme do krému. Vzniklý krém natřeme na upečenou vychladlou buchtu a poklademe pokrájenými jahodami, navrch postříkáme čokoládovou polevou.
Slaninu nakrájíme na drobné kousky cca 1x1 cm a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso restujeme. Rajče nakrájíme na…
více o Mexická quesadilas se salsou
Všechny suroviny na těsto dobře promícháme a nalejeme na dobře vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 170-160 °C, cca…
více o Ořechovo-ananasová buchta
Připravíme si do mísy všechny suché suroviny, přidáme rozstrouhané nebo rozměklé máslo a žloutky, dobře propracujeme a…
více o Pravé vanilkové rohlíčky