Poskládáme je řezem na pánvičku, ve které jsme rozpustili máslo. Pokapeme pivem, posypeme skořicí, podlijeme vodou a pod pokličkou je krátce podusíme. Před dohotovením je přelijeme smetanou a odkryté ještě chvíli dusíme.
Banány v košilce rozdělíme na talíře, přelijeme šťávou, ozdobíme šunkou a petrželkou. Ihned podáváme.
Housky pokrájené na drobné kostičky polijeme rozehřátém máslem a lehce promícháme. Vejce rozšleháme s mlékem a solí,…
více o Vídeňské houskové knedlíky
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se…
více o Kovbojské fazole na slanině
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo…
více o Těstovinový salát s tuňákem