Krém: máslo a zkaramelizované salko vyšleháme, přidáme trochu rumu. Těsto: Celá vejce ušleháme s cukrem, přidáme olej, vanilkový pudink, kakao a prášek do pečiva. Připravenou hmotu vylijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech, pečeme zhruba 15–25 minut na 180 stupňů. Moučník po upečení pokapeme rumem, necháme vychladnout.
Po vychladnutí potřeme již připraveným krémem, na který nastrouháme čokoládu Margot.
Těsto: šlehat vejce s cukrem a špetkou soli, přidat olej. Pak mouku s prdopečem současně s mlékem. Promíchat
Do velké…
více o Francouzský hruškový koláč
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček