Uzené maso zalijeme vodou a uvaříme doměkka. Na oleji orestujeme nastrouhaný celer a na kostky nakrájené brambory, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem z uzeného masa, přidáme předem namočenou čočku a vaříme společně doměkka. Maso nakrájíme na kostky, vložíme do polévky a přidáme sekanou nať.
Naklepeme kuřecí maso - lépe je ho naříznout tak, aby zabíralo co největší plochu a nebylo vysoké (z praktických důvodů…
více o Kuřecí prsíčka s překvapením
Kuřecí stehna osolíme a opepříme, povrch potřeme rozpuštěným máslem a na každý položíme plátek anglické slaniny. Cibuli…
více o Kuřecí stehna na bílém víně
Všechny přísady necháme asi hodinu v pokojové teplotě. Potom zpracujeme běžným způsobem na vále v těsto. Zabalíme do…
více o Linecké těsto pro začátečníky