Francouzský hruškový koláč
Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vodu, olej a nakonec zapracujeme mouku s práškem… více o Francouzský hruškový koláč
2.67
Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vodu, olej a nakonec zapracujeme mouku s práškem… více o Francouzský hruškový koláč
Těsto: šleháme vejce s cukrem a špetkou soli, přidáme olej. Pak přidáme mouku s práškem do pečiva současně s mlékem.… více o Francouzský hruškový koláč
Žloutky rozšleháme se solamylem. Maso opláchneme, nakrájíme na plátky, naklepeme a na okrajích nařízneme. Potom je… více o Francouzský plátek
Přestože 11. listopad není státním svátkem, oslavy svátku svatého Martina si mnozí z nás… Celý článek
Naše moudré babičky říkávaly, že když jsou doma brambory, nebude mít rodina přes zimu bídu.… Celý článek
Svatomartinské hody již neodmyslitelně patří k oslavám svátku svatého Martina. Ten se slaví 11… Celý článek
Na svátek svatého Martina se v našich krajích vždy hodovalo. Pekly se husy, pilo se mladé… Celý článek
Králíka omyjeme a polijeme dvěma vymačkanými citróny a necháme odstát 2-3 hodiny (sem tam obracet ve šťávě). Pak… více o Krétský králík s vejci a jogurtem
Utřeme celá vejce s cukrem, přidáme olej a promícháme. Střídavě vmícháme mouku s práškem do pečiva a limonádu. Vlijeme… více o Limonádové řezy
Ze žloutků, cukru a oleje ušleháme těsto. Poté vmícháme mouku, kakao a trochu prášku do pečiva, pořádně ušleháme a… více o Míša řezy od Verči
Prsíčka naklepeme, osolíme a poprášíme grilovacím kořením. Klademe na vymazaný alobal: plátek masa, hořčice, plátek… více o Řízky v alobalu s vajíčkem
Dejte si u řezníka nasekat jednotlivá žebra nebo bok, raději vyšší a libovější. Počítejte jedno až dvě na osobu. … více o Vepřová žebírka – spareribs
Nejdříve si připravíme odpalované těsto: Vodu s olejem a špetkou soli přivedeme k varu, přisypeme mouku a restujeme,… více o Větrníky
1. K rozpuštěnému máslu přidáme vejce, cukr, vanilkový cukr a zamícháme do hladka. Poté přidáme mléko. 2. Mouku… více o Muffiny s kousky čokolády
Mouku, cukr a kypřící prášek smícháme. Přidáme nerozpuštěné máslo a dobře prohněteme, dokud nevznikne drobenka. Do… více o Drobenková tvarohová buchta
1. Na olivovém oleji orestujeme klínky cibule, přidáme plátky žampionů a po chvíli dílky rajčat, nasekaný česnek,… více o Středomořská stehýnka
Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji v hrnci, poté přidáme maso nakrájené na kostičky a necháme chvilku… více o Těstoviny se smetanovou omáčkou a kuřecím masem
Čokoládu nalámeme na malé kousky a rozpustíme ve vodní lázni. Když je čokoláda rozpuštěná přidáme smetanu, amaretto a… více o Čokoládové fondue
Mouku, cukr a prášek do pečiva smícháme v míse na sypkou směs. Pekáč silně vymažeme máslem a nasypeme do něj 2 hrnky… více o Koláč - Švédský koláč
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.