Maso protkneme klínky klobásy, dáme do mísy s petrželí a koprem, zalijeme pivem a přikryté necháme 5 hodin marinovat.
Kostičky slaniny lehce osmahneme s jemně krájenou cibulí a přidáme maso s nálevem. Osolíme, okořeníme a zvolna dusíme pod pokličkou. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, zasmahneme a podlijeme. Povaříme a důkladně přecedíme.
Housky pokrájené na drobné kostičky polijeme rozehřátém máslem a lehce promícháme. Vejce rozšleháme s mlékem a solí,…
více o Vídeňské houskové knedlíky
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se…
více o Kovbojské fazole na slanině
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo…
více o Těstovinový salát s tuňákem