Maso, droby i nožku uvaříme, obereme, pokrájíme na kousky, svalovinu z nožek umeleme a vše promícháme. Přilijeme vývar z masa, osolíme, okořeníme majoránkou, pepřem, paprikou a zázvorem. Při vaření se pálivá chuť papriky částečně vytratí, je tedy nutné jí příliš nešetřit. Povaříme a pak naplníme směsí sáčky na tlačenku, uvážeme, necháme vychladit.
Podáváme s chlebem, octem, cibulí a dobře vychlazeným pivem.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Recept plněný bramborák připravíme takto:
Brambory a cibule oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle. Dáme…
více o Bramborák plněný tvarohem
Jemně pokrájený špek společně s pokrájenou cibulí osmažíme dorůžova. Pak přidáme osmažit i na kostičky, nudličky či…
více o Dušené vepřové maso s hlívou