Maso vykostíme, uvaříme a nakrájíme na nudličky. Na pánvi rychle osmahneme. Přisypeme nakrájenou zeleninu – cibuli, pórek, česnek, cuketu, patizon nebo kedlubnu, papriku. Můžeme také použít hotovou zmrazenou směs na čínu. Všechno krátce opečeme. Okořeníme zázvorem, osolíme, opepříme. Ve vodě rozmícháme sójovou omáčku a škrob. Vlijeme na pánev, zamícháme a minutku podusíme. Podáváme s rýží, můžeme posypat opraženými burskými oříšky.
Nudle uvaříme v osolené vodě se lžící oleje. Uvařené scedíme, osmažíme na oleji a dáme do tepla. Zpěníme cibuli a pórek…
více o Smažené nudle na čínský způsob
Ušlehat žloutky s cukrem, vodou, olejem, přidat mouku s práškem do pečiva, nakonec vmíchat sníh z bílků, rozdělit těsto…
více o Mandarinkové krémové řezy
Vše smíchat dohromady, nalít do lahve a užít si pěkné Vánoce!
Je možné část Salka vyměnit za pikao, nebo Tatra mléko…
více o Vaječný likér snadno a rychle