Vyválíme těsto silné asi 2 mm a vložíme do dortové formy o průměru 24 cm vyložené až po okraj pečicím papírem. Těsto bude asi do 3/4 výšky formy.
Z tvarohu, 5 lžic cukru, vanilkového cukru, pudinku, oleje, mléka, 1vejce a 2 žloutků připravíme mixérem tekutou směs, kterou opatrně nalijeme do těsta ve formě. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C 35 minut.
Mezitím ušleháme umytými metličkami sníh ze 2 bílků se 2 lžícemi cukru.
Po 35 minutách Krémeš vyndáme a rozetřeme sníh na povrch. Vrátíme do trouby a asi 5 minut zapečeme do lehounkého zhnědnutí.
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa