Kuřecí prsa lehce poklepeme, osolíme, opepříme a na oleji orestujeme.
Poklademe oloupané a na plátky nakrájené žampiony, nakrájený česnek, tymián (je dobré jej před položením lehce protřít mezi prsty, lépe se pak uvolní chuť a vůně) a sýr.
Rýži uvaříme v lehce osolené vodě raději více do měkka. Prochladlou smícháme s ostatními surovinami. Necháme chvíli…
více o Rýžové lívanečky s tvarohem
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme…
více o Linecké pečivo se sladidlem
Trochu zatvrdlé housky nakrájíme na tenké plátky (3-4 mm), mléko nalijeme v nízké vrstvě na mělký talíř a 1/3 plátků…
více o Žemlovka s jablky a tvarohem