Nejdříve si připravte chilli sirup. Cukr s vodou a pokrájenou chilli papričkou (nebo papričkami) vložte do hrnce. Směs pomalu přiveďte k varu a nechte vařit 5 minut.
Rozkrojte citron a potřete jím hrdla koktejlových sklenek. Okraje sklenek obalte solnými vločkami.
Tequilu, Cointreau, 2 polévkové lžíce chilli sirupu a citronovou a pomerančovou šťávu nalijte do vysoké nádobky a přidejte kostky ledu. Vše pomocí multifunkčního nože mixujte, dokud se všechny suroviny nespojí. Nalijte do připravených sklenek a okamžitě podávejte.
Křidélka v kloubu přesekneme, letku odsekneme a vložíme do mísy.
V kastrůlku rozpustíme cukr na karamel, zalijeme čajem…
více o Kuřecí křídla v čaji s chilli
Do vlažné vody vlijeme olej, rozdrobíme droždí a směs necháme během asi 5 minut vzejít kvásek. Tento kvásek vlijeme do…
více o Bylinkový chléb v troubě
Uvaříme brambory ve slupce, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, sůl, špetku…
více o Výborná chlebíčková pomazánka
Ušlehat žloutky s cukrem, vodou, olejem, přidat mouku s práškem do pečiva, nakonec vmíchat sníh z bílků, rozdělit těsto…
více o Mandarinkové krémové řezy
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,…
více o Cibulový salát s houbami