Začněte přípravou knedlíčků. V misce kuchyňského robota rozmixujte nakrájené kuřecí maso, strouhaný parmezán, vejce, nasekanou petržel a česnek do hladké směsi. Přidejte strouhanku, sůl a pepř a znovu promixujte. Ze směsi vytvořte malé kuličky a uložte je na 10 minut odpočívat do lednice.
Nyní se pusťte do přípravy polévky. V hrnci na troše olivového oleje orestujte nakrájenou jarní cibulku spolu s nadrceným česnekem doměkka, pak přidejte kuřecí vývar. Přiveďte k varu, ztlumte plamen a nechte zlehka probublávat.
Vložte do polévky zelené fazolky a pokračujte ve vaření dalších 4–5 minut. Nyní přidejte do polévky kuřecí knedlíčky, nakrájenou kapustu, chřest, hrášek a nechte zlehka provařit ještě pár minut.
Ochutnejte a dle potřeby dochuťte solí a pepřem. Nakonec do polévky vložte nasekané bylinky a uvařené nudle. Polévku servírujte posypanou strouhaným parmezánem
Papriky očistíme a nakrájíme na kostky, česnek na plátečky. Kuřecí maso osolíme grilovací směsí a osmahneme po obou…
více o Papardelle s kuřecími prsíčky
nakrájet maso na nudličky.zprudka osmažit na troše oleje,na to na kolečka nakrájenou cibuli,osolit,podlít a dusit.
pak…
více o Vepřové nudličky na kari
Droždí + cukr + mléko vypracujeme v těsto, necháme asi hodinu kynout. Potom utvoříme silný váleček, který nakrájíme na…
více o Kynuté knedlíky s povidly