Pudinkové prášky smícháme s práškem do pečiva a cukrem, přidáme vejce, rum, olej a vše důkladně promícháme. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech (nebo s pečicím papírem) a pečeme asi při 200 °C 15–20 minut. Korpus necháme vychladnout a mezitím připravíme krém.
Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme tvaroh a vše vyšleháme na hladký krém, který natřeme na vychladlý korpus. Nakonec polijeme čoko polevou nebo posypeme strouhanou čokoládou nebo jinak ozdobíme dle vlastní fantazie.
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a…
více o Lilková omáčka na těstoviny
Melasu, máslo a pivo zahřívejte v kastrůlku, až se máslo rozpustí. Pak vmíchejte rozinky a směs nechte vychladnout.
V…
více o Berlínské pivní buchtičky