2.57
Na másle osmažíme cibulku do sklovita, vysypeme na ni zmražený špenát, který jsme nechali trochu rozpustit a mírně… více o Dobrý špenát
Z mrazáku vyndáme špenát a necháme povolit. Na másle necháme zesklovatět cibulku a vložíme na ni špenát. Ten vaříme tak… více o Jednoduchý špenát
Naporcované kuře osolíme a jemně posypeme kari. Dáme do pekáče, zasypeme pokrájenou zaleninou, poklademe navrch 3… více o Nejúžasnější kuřátko babičky Květušky
Na poctivém guláši si nemusíte pochutnat jen v hospodě. Když dodržíte postup, bude stejně… Celý článek
Podzim je tu a s ním i krásné období, kdy můžete tvořit ze všeho, co toto roční období nabízí.… Celý článek
Fermentace neboli kvašení je starodávná metoda konzervace potravin, která si v posledních… Celý článek
Rolky, rolády, pečeně... To všechno musí držet pěkně pohromadě a pomůže k tomu jeden krátký… Celý článek
Kuřecí prsíčka rozřízneme naplocho, abychom získali velké řízky. Naklepeme je, osolíme, opepříme a na každý položíme… více o Kyjevský kotlet
Kuřecí prsa naklepeme a nakrájíme na nudličky. Z bílků ušleháme tuhý sníh, nudličky masa v něm obalíme. Maso ještě… více o Kuřecí prsa s citronem a sezamem
Žloutky s cukrem za postupného přidávání vody vyšleháme do pěny, přidáme mouku se sodou a sníh z bílků. Polovinu těsta… více o Malinový zákusek
Z 1/2 l mléka, Zlatého klasu a 120 g cukru uvaříme hustý pudink. Vlijeme do formy na srnčí hřbet, kterou jsme vypláchli… více o Rýžový srnčí hřbet
Plechovku SALKA vařit cca 2 hodiny. Nechat vychladnout! Poté otevřít a vyklopit do mísy. Přidávat polohrubou mouku po… více o Karamelové cukroví
Játra očistíme,opláchneme a necháme okapat.Cibuli si pokrájíme nadrobno a osmažíme na trošce oleje dozlatova.K cibuli… více o Omáčka z drůbežích jater
Heru, cukr a žloutky ušleháme dohladka a všleháme tvaroh. Poté postupně vmícháme sníh a polohrubou mouku s práškem do… více o Tvarohová bábovka z Hery
Máslo utřeme s cukrem, solí a vanilkovým cukrem do pěny. Přidáme vejce a opět třeme do pěny, přisypeme mouku, ořechy a… více o Lískové placičky
Po upečení potíráme hojně směsí rozpuštěného másla a rumu a hned obalíme v cukru. Plát rozválet na 3mm. Protilehlé… více o Svatební koláče vázané
Nejprve nakrájím cibuli/pórek, osmažím v hlubší pánvi na trošce másla. Jakmile začne chytat barvu, přidám na půlkolečka… více o Ostré fazole II.
Smícháme sypké ingredience, poté přidáme mléko, vejce a nakonec olej a med. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca… více o Hrníčkový perník s polevou z ledových kaštanů
Rajčata opereme. Na 2 minuty je nasypeme do vroucí vody a oloupeme slupky. Plody nakrájíme na kousky. Šťávu slijeme,… více o Pikantní kečup