Z mléka, vejce, mouky, soli a cukru ušleháme těsto na palačinky a na pánvi je opečeme do zlatova.
Tvaroh, citronovou kůru, cukr, rozinky a mléko vyšleháme do pěny.
Směsí plníme palačinky, zarolujeme, poté zbylým tvarohem ozdobíme palačinky shora a poléváme čokoládovou polevou, kterou jsme si připravili rozehřátím čokolády a rozmícháním s vodou a mlékem.
Maso naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a jemně poprášíme zázvorem. Rychle opečeme z obou stran na rozpáleném oleji.…
více o Vepřové plátky pana nadlesního
Z kvasnic, cukru, mléka necháme vzejít kvásek, a vypracujeme těsto. Necháme vykynout. Těsto rozdělíme na pět bochánků a…
více o Martiny – martinské rohlíky
Předehřejte troubu na 160 stupňů. Kachní prsíčka několikrát nařízněte ostrým nožem a celou kachnu osolte a opepřete.…
více o Pomalu pečená kachna s medem