Odblaněná vepřová játra nakrájíme na kousky a orestujeme doměkka s jemně nasekanou cibulí. Směs dohladka rozmixujeme, přidáme vývar a vejce, nakonec směs okořeníme pepřem, solí a kořením. Zahustíme strouhankou.
Formu na srnčí hřbet vyložíme plátky anglické slaniny a naplníme směsí. Přikryté alobalem pečeme 1 hodinu ve vodní lázni při teplotě 170 °C.
Droždí s cukrem rozmícháme ve vlahém mléce a nalijeme do mouky s rozpuštěným máslem a troškou soli a vypracujeme těsto,…
více o Cibulový koláč – Zwiebelkuchen
Normálně okořenit stehýnka, dát zprudka opéci, dochutit pepřem, solí a tymiánem - tím malinko. Pak podlít (já prakticky…
více o Borůvková kuřecí stehna