Maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme trochu oleje, asi dvě lžičky škrobové moučky a tři lžičky koření. Necháme odležet pár hodin. Na pánvi rozehřejeme olej a maso zprudka opečeme ze všech stran. Přidáme česnek najemno nakrájený (podle chuti), krátce osmažíme, pak přidáme sojovou a chilli omáčku, promícháme. Maso zalijeme horkou vodou, přidáme kostku slepičího bujonu a podusíme do zhoustnutí šťávy.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů