Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle nebo nakrájíme na malé kostičky, přidáme tatarku nebo majonézu a nadrobno nakrájenou okurku. Zamícháme a trochu posolíme, případně přidáme špetku mleté papriky nebo jiného koření.
Přidat můžeme samozřejmě cokoli, co nám chutná, tato pomazánka byla jen naprostá nouzovka, když přišla nečekaná návštěva a doma skoro nic nebylo. Hotová je za 5 minut a výsledek nebyl vůbec špatný.
Naklepeme kuřecí maso - lépe je ho naříznout tak, aby zabíralo co největší plochu a nebylo vysoké (z praktických důvodů…
více o Kuřecí prsíčka s překvapením
Kuřecí stehna osolíme a opepříme, povrch potřeme rozpuštěným máslem a na každý položíme plátek anglické slaniny. Cibuli…
více o Kuřecí stehna na bílém víně
Všechny přísady necháme asi hodinu v pokojové teplotě. Potom zpracujeme běžným způsobem na vále v těsto. Zabalíme do…
více o Linecké těsto pro začátečníky