Na oleji zpěníme cibulku, na to vhodíme propláchnutou syrovou rýži a trochu osmahneme, až se přestane lepit ke dnu kastrolu. Do rýže zamícháme maso pokrájené na kousky i mraženou zeleninu a zalijeme studenou vodou.
Když se začne směs vařit, vhodíme rozdrobenou kostku bujonu a mícháme, až se bujon rozvaří. Pak přiklopíme pokličkou a na mírném ohni vaříme, až se všechna voda vstřebá asi 15–20 minut podle druhu rýže.
Předehřejeme troubu (horkovzdušnou na 160 °C). Kulatou dortovou formu vyložíme papírem na pečení. Cukr, heru a celá…
více o Nutelové řezy s vůní skořice
1) Jako první si vezmeme jednu velikou mísu, do které si zaděláme těsto na korpus. Smícháme tedy všechny ingredience na…
více o Domácí želatinový koláč