Vepřové maso podusíme s kořením (sůl, pepř, kmín, paprika), přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Zelí také chvilku podusíme a přebytečnou šťávu slijeme. Vše smícháme dohromady a necháme vychladnout.
Listové těsto si vyválíme a nakrájíme na obdelníčky. Dáme na těsto, přeložíme napůl a okraje dobře přimáčkneme.
Vrch těsta můžeme posypat kmínem, hrubou solí (sůl opatrně), sezamovými semínky nebo grilovacím kořením.
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako…
více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky…
více o Dortový korpus pro začátečníky