Droby a hlavu uvaříme doměkka každé zvlášť a obereme. Na másle orestujeme nastrouhanou zeleninu a přidáme pokrájenou cibuli a česnek. Zaprášíme moukou, zalijeme rybím vývarem a důkladně provaříme. Dochutíme solí a pepřem. Přidáme obrané a pokrájené maso a droby z kapra. Rohlíky pokrájíme na malé kostičky a orestujeme dozlatova. Lehce posolíme. Dozdobíme nasekanou petrželkou a krutony z rohlíků.
Pekáč vymažeme máslem a poklademe na kolečka nakrájenou cibulí (hodně), na to poklademe již okořeněné kuře. Dáme péct.…
více o Francouzské kuře se sýrem
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
Ve velkém hrnci rozpustíme máslo, přidáme cibulku a na mírném ohni ji necháme zpěnit, až změkne, ale ještě nezačne…
více o Mrkvová polévka s pomerančem
Roztopíme sádlo a vložíme nakrájenou cibuli a restujeme 5 min.pak zalijeme vodou.
Nakrájíme brambory na kostičky a…
více o Bramboračka pro malé kuchaře