Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na malé kousky. Osolíme a opepříme. Necháme chvíli odpočinout v lednici. Mezitím na malé kousky nakrájíme okurku, mrkev, oloupané rajče a papriku. Všechno dáme do mísy a přisypeme kukuřici. Žampiony podusíme na předem osmažené cibulce. Přidáme maso a orestujeme. Opečené maso a žampiony přidáme do mísy k zelenině a zamícháme společně s uvařenými těstovinami. Dochutíme solí a pepřem, případně podravkou. Pokud nám maso pustilo nějakou šťávu, všechno vlijeme do mísy se zeleninou.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny