Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji v hrnci, poté přidáme maso nakrájené na kostičky a necháme chvilku osmahnout. Poté trochu osolíme a za pár minut podlijeme trochou vody, dáme tam masox a necháme maso vařit. (Pokud chcete, přidejte žampiony, pak je to ještě lepší.)
Mezitím v misce smícháme smetanu s hladkou moukou a trochu vyšleháme.
Až bude maso uvařené, přidáme směs smetany a mouky, necháme chvilku vařit.
Omáčku máme hotovou, teď už jen uvaříme těstoviny!
Žloutky vyšleháme s cukrem a horkou vodou do pěny. Pak zlehka zamícháme mouku promíchanou s práškem do pečiva a nakonec…
více o Jablečné řezy piškotové
Očištěné a nakrájené žampiony podusíme na másle, osolíme, okořeníme a zalijeme vroucí vodou z konvice. Přidáme kostky…
více o Krémová žampionová polévka
Mléko společně s kakaem a skořicí přivedeme k varu, poté odstavíme a necháme vychladnout. Jablka oloupeme a nastroháme…
více o Kakaový moučník s jablky
Cukr a vejce rozšleháme, přidáme zbytek surovin, zamícháme, vlijeme do pekáčku nebo na plech a v horkovzduchu pečeme na…
více o Radčina jablečná buchta
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy