Pažítku nasekáme nadrobno. Tuniaka scedíme. V miske spolu zmiešame obe suroviny. Pridáme vajcia a múku. Dochutíme soľou, štipľavou a sladkou mletou paprikou. Ak je zmes príliš riedka, pridáme viac múky.
Na panvici zohrejeme olej. Zo zmesi vytvarujeme karbonátky, ktoré vypražíme z oboch strán do zlatohneda.
Avokádo, cibuľu a paradajky nakrájame na kocky. Ochutíme soľou, štipľavou mletou paprikou, šťavou z 1/2 citróna a nasekanou petržlenovou vňaťou. Dôkladne premiešame.
Karbonátky z tuniaka podávame s pripravenou salsou.
Slaninu nakrájíme na drobné kousky a orestujeme, přidáme osolené kuřecí maso a restujeme. Rajče nakrájíme na kostky 1…
více o Mexická quesadilas se salsou
Hermelíny podélně rozpůlíme, poklademe plátky česneku (jeden stroužek na jednu půlku hermelínu) a posypeme směsí koření…
více o Nakládaný hermelín III.
Roztopíme sádlo a vložíme nakrájenou cibuli a restujeme 5 min.pak zalijeme vodou.
Nakrájíme brambory na kostičky a…
více o Bramboračka pro malé kuchaře