Na řízky nakrájíme a naklepeme maso, následně osolíme, opepříme a natřeme hořčicí. Řízky vždy ukládáme na sebe, aby se natřely z obou stran. Na pánev s rozpáleným olejem vložíme řízky a necháme ztmavnout. Následně řízek otočíme. Ten poslední vložíme na pánev namazanou stranou a následně osolíme, opepříme a potřeme hořčicí přímo na pánvi. Jako příloha je vhodná žemle nebo brambory.
Maso nakrájíme na nudličky.
Cibuli pokrájíme na kostičky a dáme smažit.
Přidáme maso, osolíme a dusíme do poloměkka.…
více o Vepřové či kuřecí na ananasu
Chléb nakrájejte na plátky a ty pak ručně natrhejte na kousky. Papriku vložte do kleští a buď na grilu, nebo přímo nad…
více o Chlebový salát Panzanella
Ve větší pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje a orestujeme cibuli, mrkev, řapík, celý česnek a pár lístků šalvěje (vše…
více o Cizrna s tuňákem a šalvějí
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme vlažné máslo, nastrouhanou dýni, aroma, kokos, mouku s kypřidlem a rozinky…
více o Dýňová bábovka (řez) s kokosem