2.75
Na rozpáleném oleji opékáme gnocchi dokřupava. Než se gnocchi opečou, tak na druhé pánvi na rozpuštěném másle restujeme… více o Gnocchi s tuňákem
Gnocchi dáme vařit dle návodu (až vyplavou na hladinu, jsou hotové). Rozehřejeme olivový olej na větší pánvičče,… více o Gnocchi alla casa
Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu nebo na másle opečeme dokřupava. V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno… více o Gnocchi se žampionovou omáčkou
Jablečný závin neboli štrúdl patří mezi speciality nejen české kuchyně. Stejně tak je… Celý článek
Naše nejvyšší hory Krkonoše, které jezdí každoročně obdivovat davy turistů od nás i ze… Celý článek
Alobal a pečicí papír jsou běžnou součástí každé kuchyně, ale ne každý možná tuší, jak je… Celý článek
Řada z nás má na červenou řepu špatné vzpomínky ze školních jídelen, navíc syrová nevypadá… Celý článek
V míse rozšleháme vejce se smetanou a moukou, přidáme sůl a pepř. Dortovou formu vyložíme listovým těstem, na které… více o Quiche Panaque
Večeře pro 4 za 50 minut. Opečeme slaninu tak, aby se dala drobit na malé kousky. Mezitím ušleháme vejce, mléko a… více o Rychlý Quiche – sýrový dort
Z droždí, poloviny vlažného mléka a cukru udělat kvásek. Ten pak vlijeme do mouky, přidáme zbytek mléka, lžičku soli a… více o Slané rohlíčky
Vše nalijeme a nasypeme do formy dle pořadí a vložíme do pekárny, program nastavíme na Těsto. (Pokud se nám zdá těsto… více o Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Na rozpálený olej vložíme rozdrobené bujónové kostky, na to poskládáme kuřecí prsa, které jsme nakrájeli na malé plátky… více o Prsa od Mary
Do pánve nalijeme olej ( málo oleje, maso pustí tuk při opékání), do rozehřáté pánve vložíme na jemno nasekanou cibuli… více o Zapékané brambory s mletým masem
Do hrnce nalijeme šlehačky, do nich nalámeme čokoládu. Ohříváme a rozpouštíme čokoládu. Přivedeme pomalu k varu a… více o Pravý pařížský dort podle Zdenky s “krájecí” polevou
Přísady na těsto smícháme a vypracujeme vláčné těsto. Rozdělíme na poloviny. Formu na koláč si vymažeme, polovinu… více o Apple pie – anglický jablečný koláč
Omytou a osušenou kačenu potřeme 12 hodin před pečením pastou z 3 stroužků česneku, solí, papriky a pepře. Brambory… více o Kachna plněná brambory
Vyšší plech vymažeme tukem, vysypeme mletými ořechy nebo strouhankou či kokosem - jak kdo má rád. Dno plechu poklademe… více o Lahodné třené řezy s jablky a tvarohem
1. Fazole namočte přes noc v dostatečném množství vody. 2. Ráno vodu slejte a nahraďte 5 hrnky čerstvé. Přiveďte k… více o Červené fazole s rýží
kvásek a zpracovat hladké nelepivé těsto...40 minut kynout a po naplnění dalších 20minut více o Těsto na buchty