Gnocchi uvaříme dle návodu. Vymažeme mísu máslem a rozložíme do ní uvařené noky.
Čerstvý, očištěný špenát spaříme v horké vodě (případně mražený rozehřejeme a krátce podusíme na trošce oleje na pánvi). Poklademe jej na noky. Rozehřejeme gril v troubě. Na pánvi rozpálíme olej a zprudka osmažíme kousky kuřecího masa. Nesolíme. Až osmažené nudličky posolíme a s česnekem a lístky bazalky přidáme do mísy k nokům se špenátem. Vše zalijeme lehce osoleným vajíčkem rozmíchaným ve smetaně a povrch posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme pod grilem cca 15 minut dozlatova.
Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečící papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně a šup…
více o Osvěžující Kinder mléčný řez
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Cukr ušleháme se změklou herou a vejci do pěny, dálé přidáme mléko, vanilkový pudink (prášek, nikoli uvařený!), kypřící…
více o Rybízový koláč s tvarohem