Hodnoceni receptu: 2.6

Cizrna na italský způsob

Hodnoceni receptu: 2.6

Cizrnu necháme namočenou 8 - 12 hodin (do vody muzeme přidt jedlou sodu, asi půl lžičky na 0,5 l vody). Pak vodu… více o Cizrna na italský způsob

Hodnoceni receptu: 2.75

Drobenkový tvarohový koláč

Hodnoceni receptu: 2.75

Ze sypkých surovin, vejce a změklého másla vytvoříme drobenku, polovinu urovnáme na plech vyložený pečícím papírem,… více o Drobenkový tvarohový koláč

Hodnoceni receptu: 2.33

Jablečná nutela

Hodnoceni receptu: 2.33

Oloupaná, nakrájená jablka bez jadřinců pomeleme a dáme vařit s cukrem. Do horké směsi přidáme na kousky nalámanou… více o Jablečná nutela

Hodnoceni receptu: 3.4

Tvarohová nádivka do koláčů a buchet

Hodnoceni receptu: 3.4

Uvaříme klasický pudink z mléka, přidáme vanilkový cukr. Pokud máte rádi sladší, můžete přidat ještě další cukr.… více o Tvarohová nádivka do koláčů a buchet

Michana vajicka s pomerancem v prosciuttu

Hodnoceni receptu: 4.33

Pomerance s prosciuttem: Nakrajime 1/2-3/4 pomeranc na 3-4 silnejsi platky a kazdy obalime v platku prosciutta. … více o Michana vajicka s pomerancem v prosciuttu

Čokoládová tofu pěna

Hodnoceni receptu: 3.11

Tofu dáme do mísy a rozmixujeme ho do jemna, asi 1 minutu. V páře rozpustíme čokoládu na vaření a přidáme kakao,… více o Čokoládová tofu pěna

Vepřová žebírka s medem a zázvorem

Hodnoceni receptu: 2.6

Osolená žebírka vložíme do pekáče, trošku podlijeme vodou, zakryjeme alobalem a udusíme doměkka. V kastrůlku svaříme… více o Vepřová žebírka s medem a zázvorem

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: