Hodnoceni receptu: 3

Medové koláčky

Hodnoceni receptu: 3

Z těsta děláme bochánky, asi 3-5 cm velké v průměru (pozor, hodně nabydou). Pečeme pozvolna (čím větší, tím více… více o Medové koláčky

Hodnoceni receptu: 2.33

Krabí salát

Hodnoceni receptu: 2.33

Celer řádně očistíme, nakrájíme na velmi tenké kratší nudličky a na rozpuštěném másle krátce orestujeme, zalijeme… více o Krabí salát

Hodnoceni receptu: 2.71

Zázvorky – staročeské vánoční cukroví

Hodnoceni receptu: 2.71

Všechny suroviny smícháme a na vále a vypracujeme poměrně tuhé, hladké těsto. Vyválíme asi 3 mm silnou placku.… více o Zázvorky – staročeské vánoční cukroví

Hodnoceni receptu: 2.5

Tartiflette: Francouzská specialita z Alp

Hodnoceni receptu: 2.5

V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky,… více o Tartiflette: Francouzská specialita z Alp

Medové trubičky

Hodnoceni receptu: 2.5

Sodu smícháme s moukou a ze všech přísad vypracujeme těsto. Necháme 5 hodin v chladu odpočívat. Vyválíme přes mírně… více o Medové trubičky

Rybí filé v pivním těstě

Hodnoceni receptu: 2.83

V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé… více o Rybí filé v pivním těstě

Hamburger ze sekané pro líné

Hodnoceni receptu: 2.57

1. Rozkrojíme housku na dva plátky a každý potřeme kečupem. Na potřenou spodní stranu housky dáme plátek salátu, a… více o Hamburger ze sekané pro líné

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: