Calzonetti

Na těsto smícháme mouku, droždí, cukr, sůl, koření a sýr, dáme vše do větší mísy a promícháme (neděláme klasický kvásek… více o Calzonetti
Všechny přísady na nálev 5 minut povaříme. Do vychladlého nálevu vmícháme kečup. Uzeninu a cibuli nakrájíme na kolečka,… více o Domácí utopenci
Lískové těsto rozválíme na 2 pláty o velikosti 30 x 30 cm. Upečeme je na 170 stupňů cca 20 minut, dokud nebudou mít… více o Dobrota z lístkového těsta
Cibuli osmažíme a přidáme nakrájené maso,osolíme ,opepříme a dusíme .Zalijeme horkou vodou,přidáme masox a koření a… více o Vepřové na žampionech
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme… více o Likér z ledových kaštanů
Oloupané vuřty nakrájíme na kolečka, kysané zelí překrájíme, cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, rovněž okurky a… více o Utopence z hostince
Postup: z mletého masa se udělá klasická sekaná. Z ní se vezme kousek a vytvaruje se plátek jako na klasický ptáček.… více o Sekaný španělák
Vepřové maso nakrájíme na menší kousky dáme do trouby na pekáček na polovinu upéct. Trochu dáme másla a vodu. Mezitím… více o Vepřové maso na pórku