Hodnoceni receptu: 2.25

Tradiční belgické vafle

Hodnoceni receptu: 2.25

1) V míse smícháme suché přísady. 2) Oddělíme bílky od žloutků a bílky ušleháme do tuha. 3) K suchým přísadám… více o Tradiční belgické vafle

Hodnoceni receptu: 3.33

Tajemství mlékaře Jakuba

Hodnoceni receptu: 3.33

Hermelíny podélně rozkrojíme a obalíme v mouce. V misce vyšleháme z vejce, mléka, mouky a soli těstíčko (množství… více o Tajemství mlékaře Jakuba

Hodnoceni receptu: 2.93

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Hodnoceni receptu: 2.93

Den předem uvaříme brambory ve slupce a oloupeme je. Před přípravou je jemně nastrouháme, přidáme mouku, krupici, veje,… více o Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Hodnoceni receptu: 3.2

Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Hodnoceni receptu: 3.2

Vývar uveďte do varu, vsypte pokrájenou karotku a zlehka asi 20 minut povařte. Ke konci varu vložte maso. Nudle si… více o Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Editiny žloutkové kuličky

Hodnoceni receptu: 2.88

Máslo s cukrem utřeme a přidáme dobře prolisované,na kaši rozmělněné žloutky. Vmícháme rum a kokos.Z hmoty… více o Editiny žloutkové kuličky

Linecké těsto pro začátečníky

Hodnoceni receptu: 3.5

Všechny přísady necháme asi hodinu v pokojové teplotě. Potom zpracujeme běžným způsobem na vále v těsto. Zabalíme do… více o Linecké těsto pro začátečníky

Pravé italské tiramisu II.

Hodnoceni receptu: 3.25

Z mascarpone, 2 žloutku (můžeme přidat i 2 bílky) a cukru umícháme krém, který musí být dobře promichaný a ne moc… více o Pravé italské tiramisu II.

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: