Malakov dort – starý recept po…

Pozor, krém je třeba dělat nejméně 8 hodin před vyráběním dortu. Krém: zkaramelizovat cukr (jen slabě na hnědo),… více o Malakov dort – starý recept po prababičce
Očištěnou rybí filetu opláchneme a nakrájíme na porce. Mírně osolíme, zvolna smažíme v horkém tuku do zlatova. … více o Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
1. Kuřecí maso omyjeme, osušíme, naložíme do marinády z: olivový olej, sůl, pepř, grilovací koření 2. Nachystáme si… více o Polníčkový salát s jahodami, kuřecím masem a sýrem feta
V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky,… více o Tartiflette: Francouzská specialita z Alp
Z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink. Necháme vychladnout a zašleháme tvaroh. Přidáme nastrouhanou citronovou… více o Nepečený tvarohovo-pudinkový dort s ovocem
Zelí s nadrobno nakrájenou cibulí dusíme mírně podlité vodou asi 20 minut. Brambory ve slupce uvaříme, ale slijeme… více o Brambory zapečené se zelím a mletým masem
1. Brambory, mrkev a pastinák oloupejte a pak nakrájejte na co nejtenčí plátky – doporučuji tuto fázi svěřit robotu,… více o Zapečené smetovanové brambory s kořenovou zeleninou
Do hrnce nalijeme šlehačky, do nich nalámeme čokoládu. Ohříváme a rozpouštíme čokoládu. Přivedeme pomalu k varu a… více o Pravý pařížský dort podle Zdenky s “krájecí” polevou