Hodnoceni receptu: 2

Hovězí vývar

Hodnoceni receptu: 2

Při teplotě 200 stupňů necháme v troubě na 20 minut opéct hovězí kosti. Na dně hrnce do tmava opečeme rozpůlenou cibuli… více o Hovězí vývar

Hodnoceni receptu: 2.67

Kuře MACO

Hodnoceni receptu: 2.67

Kuřecí maso pokrájíme na kousky,pórek na kolečka dáme do misky,osolíme,posypeme kari,zakápneme cca 2 lžícemi oleje a… více o Kuře MACO

Hodnoceni receptu: 3.18

Créme brulée

Hodnoceni receptu: 3.18

Troubu předehřejeme na 120 stupňů, formičky vložíme do hlubokého plechu. Dáme vařit 1-2 liry vody, kterou budeme… více o Créme brulée

Hodnoceni receptu: 3.38

Šťouchané brambory s cibulí a pórkem

Hodnoceni receptu: 3.38

Brambory uvaříme až mírně rozvaříme, cibuli nakrájíme a pomalinku smažíme do měkka, nejlépe na sádle, když je téměř… více o Šťouchané brambory s cibulí a pórkem

Michana vajicka s pomerancem v prosciuttu

Hodnoceni receptu: 4.33

Pomerance s prosciuttem: Nakrajime 1/2-3/4 pomeranc na 3-4 silnejsi platky a kazdy obalime v platku prosciutta. … více o Michana vajicka s pomerancem v prosciuttu

Těstovinový salát s tuňákem

Hodnoceni receptu: 1.88

Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo… více o Těstovinový salát s tuňákem

Sekaný španělák

Hodnoceni receptu: 2.78

Postup: z mletého masa se udělá klasická sekaná. Z ní se vezme kousek a vytvaruje se plátek jako na klasický ptáček.… více o Sekaný španělák

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: