Babeta (buchta)

Všechny ingredience smícháme. Vymažeme formu máslem, vysypeme strouhankou, nalijeme těsto a pečeme v předehřáté troubě… více o Babeta (buchta)
Brambory oškrábeme, rozkrájíme, osolíme okmínujeme a uvaříme. Vodu z brambor scedíme do jiného hrnce nebo do uvařeného… více o Křampes
Fazole namočíme aspoň na 2 hodinky do vody, pak je v tlakovém hrnci uvaříme doměkka spolu s vývarem z uzeného, česnekem… více o Uzená fazolačka
Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme na plech. Poté na ně položíme filety (já použila mraženého pangasiuse)… více o Pangasius s rajčaty a sýrem
Maso osolte a opepřete a zprudka osmažte tak, aby zůstalo šťavnaté. Ještě teplé pokrájejte na kousky a promíchejte s… více o Domácí gyros
1. Cibule oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme do pekáčku. 2. Přidáme uzené maso pokrájené na kostky a společně dáme… více o Holeček
-porce kapra osolit a poprášit provensálským kořením -porce citlivě opéct v olivovém oleji s máslem a pak odložit mimo… více o Kapr v zelenině
Mléko vlijeme do kastrůlku. Vložíme do něj celý svitek skořice a přivedeme ho k varu. Teplotu snížíme na minimum a… více o Bílá čokoláda se skořicí