Frankfurtská hovězí pečeně
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na… více o Frankfurtská hovězí pečeně
potřebujeme: plech, pečící papír,mixér těsto: -vyšleháme vejce do pěny a postupně přidáváme cukr a olej -až je… více o Kinder mléčný řez – pro děti
Telecí ragú 1. Do kastrolu vložíme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu a špek 2. Restujeme do hnědé barvy. 3. V… více o Telecí ragú na víně, s bramborovým pyré a se zeleninou
Kroupy propereme a uvaříme do poloměkka. Oloupané brambory pokrájíme na kostičky. Houby namočíme na hodinu do vody, pak… více o Táborský maňas
Hlávkové zelí jemné nakrájíme, mírně osolíme, aby pustilo šťávu. Potom přildáme kremžskou hořčici, majonézu a jogurt … více o Zelný salát s rozinkami
Ušlehat víno, oba cukry, žloutky, vejce a citronovou kůru. Šlehat ve dodní lázni do zhoustnutí (nevařit). více o Šodó
Mléko dáme vařit, část ho odebereme a rozmícháme v něm důkladně pudink a skořicový cukr, pak ho přimícháme ke zbytku… více o Pudink jedna radost
Oloupané brambory nakrájíme, stejně tak pórek na 2-3 cm silná kolečka. Zapékací misku (remosku) poctivě vymažeme… více o Švédské brambory s pórkem