Nadívaný vepřový bůček
Bůček omyjeme, osušíme a ostrým nožem v něm vytvoříme kpasu. Housky nakrájíme na kostičky, postříkáme mlékem, přidáme… více o Nadívaný vepřový bůček
Ušlehat žloutky s cukrem, přidat olej a horkou vodu - ušlehat, bílky ušlehat zvlášť do tuha. Potom zpracovat žloutky,… více o Piškotová roláda
Těsto připravíme smícháním všech ingrediencí. Poté ho vlijeme na vymazaný a polohrubou moukou vysypaný plech s vyšším… více o Počmáraná buchta
Z telecí kýty si nakrájíme plátky o hmotnosti 100-150 g.Naklepeme je , osolíme ,opepříme .Obalíme v hl .mouce , … více o Smažený telecí řízek
Oškrábeme si brambory a nastrouháme na jemno.Do misky si vysypeme mouku, poté přilejeme mléko,vejce a přidáme… více o Bramboráčky
V hrnci necháme vařit rýži a mléko. Poté přidáme skořici a cukr. Vaříme zhruba 25 - 30 minut, než se vytvoří hustá kaše… více o Mléčná rýže
Paprika se zbaví vnitřků, okurek oloupe a všechny suroviny se nakrájí na malé kostičky. Vařená a oloupaná vejce je… více o Letní salát s vejci
Tuk a med rozpustíme, přidáme cukr, kakao, skořici, koření na perníky, a pak i mouku, vejce, jedlou sodu (dávám do… více o Medové perníčky III.