Hodnoceni receptu: 2.54

Chleba z žitného kvásku

Hodnoceni receptu: 2.54

45min. kynout bez zrní, 3hod. se zrním, 15min. 220 - 250 stupňů, 20 - 30min. 200 stupňů. více o Chleba z žitného kvásku

Hodnoceni receptu: 3

Chléb „Šumava“

Hodnoceni receptu: 3

Nejprve začneme kváskem - do 2 lžic mléka dáme lžičku cukru a rozdrobíme droždí, necháme vzejít. Mezitím si ohřejeme… více o Chléb „Šumava“

Hodnoceni receptu: 3.17

Chlebíčky se supr pomazánkou

Hodnoceni receptu: 3.17

Pomazánkové máslo vyšleháme se sýrem, lžící majolky, a dle chuti rozetřený česnek. Přidáme na malinké kostičky ostatní… více o Chlebíčky se supr pomazánkou

Hodnoceni receptu: 2.83

Chleba – J&H

Hodnoceni receptu: 2.83

Do pekárny se postupně dají všechny ingredience (přesně v napsaném pořadí!). Čím čerstvější je mouka, tím lépe. více o Chleba – J&H

Chléb s kečupem a sýrem

Hodnoceni receptu: 3.14

Veškeré tekuté přísady nandáme do pekárny chleba a přidáme i ty sypké. Necháme míchat, kynout a péct. více o Chléb s kečupem a sýrem

Chléb z domácí pekárny

Hodnoceni receptu: 2.84

Ingredience vkládáme do pečící nádoby ve shora uvedeném pořadí. Program: 1 Vypečení: střední Váha: 1000 g Čas… více o Chléb z domácí pekárny

Chleba od Hadičky

Hodnoceni receptu: 2.4

Vymíchat řidší těsto, posypat hladkou moukou a přikrýt utěrkou. Nechat kynout 12-18 hodin při pokojové teplotě. Potom… více o Chleba od Hadičky

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: