Hodnoceni receptu: 2.33

„Vepřovka“ z papiňáku

Hodnoceni receptu: 2.33

Vepřové maso očistíme a dáme do rozpáleného tlakového hrnce opéct NASUCHO ze VŠECH stran dozlatova. Po vložení do hrnce… více o „Vepřovka“ z papiňáku

Hodnoceni receptu: 3.33

Kuřecí játra se zeleninou na smetaně

Hodnoceni receptu: 3.33

Na oleji zpěníme 1 větší cibuli, pokrájenou spíše na větší kousky nebo na proužky. Kuřecí játra dobře propereme ve vodě… více o Kuřecí játra se zeleninou na smetaně

Hodnoceni receptu: 3

Bylinková pomazánka

Hodnoceni receptu: 3

Čerstvou pažitku, petrželku a šalotku rozsekáme v robotu. Přidáme tvrdý tvaroh, majonézu, plnotučnou hořčici, sůl a… více o Bylinková pomazánka

Hodnoceni receptu: 3.4

„Skořicový elixír“

Hodnoceni receptu: 3.4

Dvě lžíce mleté skořice přelijeme litrem vřelé vody a necháme při pokojové teplotě vychladnout, pak přecedíme přes… více o „Skořicový elixír“

Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně

Hodnoceni receptu: 3.5

Vepřový bok si pokrájíme na plátky silné asi 1 - 1,5 cm. Drůbeží játra si očistíme. Obojí osolíme, dobře okmínujeme a… více o Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně

Alenčin medovník

Hodnoceni receptu: 3.17

Vše smícháme a natřeme (stěrkou) na pečicí papíry na 2 plechy. Pečeme 8-10 minut na 180 °C. Necháme vychladnout a… více o Alenčin medovník

Nejlepší žravé řezy

Hodnoceni receptu: 3.2

Pečeme ve formě s vyšším okrajem, vymazané tukem, vysypané hrubou moukou. Elektrická trouba cca 180 C. Těsto: … více o Nejlepší žravé řezy

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: