Rajská omáčka

Na tuku osmažíme očištěnou na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu a nahrubo nakrájenou cibuli. Když je zeleninový… více o Rajská omáčka
Červený olej vznikne rozpálením obyčejného oleje do kterého přidáte nakrájenou feferonku..Pak to přidáte k masu, ale… více o Slepice v červeném oleji
Koleno vykostíme. Z francouzské hořčice, trošky piva, drceného česneku a soli uděláme kašičku. Koleno posolíme potřeme… více o Vepřové koleno
Z ingrediencí uděláme těsto, které vlijeme do dortové formy a v předehřáté troubě upečeme dorůžova nízký korpus. Dle… více o Dort z termixu
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso… více o Španělské ptáčky trochu jinak
Maso, nasekanou cibuli, utřený česnek, máslo, pepř, dobromysl, mátu, vejce, veku namočenou ve víně a mouku dobře… více o Keftedakia
Troubu předehřejeme na 180C. TĚSTO Do mísy přidáme máslo a ckur a mixujeme,potom přidáme mlěko a mouku,kterou… více o Cupcakes
Maso rozkrojíme v plát, rozklepeme, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem. Poklademe kolečky salámu, potřeme vejci… více o Vepřová roláda