Nadívaný toust
Vršek toustového chleba odkrojíme a dáme stranou - nevyhazujeme! Vydlabeme co nejvíce chleba a polovinu střídky dáme… více o Nadívaný toust
Očištěné kuře osolíme, okořeníme, podlijeme trochou oleje a horkou vodou a v troubě upečeme po obou stranách dočervena.… více o Moravské kuře
Brambory najemno nastrouháme a pokropíme horkým mlékem, aby nezhnědly. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, prolisovaný… více o Bramborák rodeo
Návod na karamel: Na kvalitní pánev dáme 2 lžičky cukru krystal a udržujeme teplotu na 120°C. Za chvíli se začne… více o Luxusni svickova
1. K varu přivedeme vodu s dostatečným množstvím soli. 2. Kořenovou zeleninu omyjeme a cibuli oloupeme. 3. Do vařící… více o Křupavé vepřové koleno
Krkovičku nakrájíme na větší kostky, osolíme. Na oleji opečeme pokrájenou cibuli, přidáme maso, koření a restujeme asi… více o Staročeské kostky
Pstruhy omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Pokapeme je citrónovou šťávou a olivovým olejem. Osolíme, opepříme a… více o Pstruh duhový v anglické slanině
Všechny ingredience smícháme v hrnku a dáme na 2-3 minutky do mikrovlnky. více o Bábovka do hrnku