Hodnoceni receptu: 2.82

Lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem

Hodnoceni receptu: 2.82

Příprava boloňské omáčky: Na oleji a cibulce orestujeme nastrouhanou mrkev a celer, necháme restovat asi 10 minut do… více o Lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem

Hodnoceni receptu: 3.75

Opravdu domácí tatarská omáčka

Hodnoceni receptu: 3.75

Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí… více o Opravdu domácí tatarská omáčka

Hodnoceni receptu: 2.72

Rybízová šťáva za studena

Hodnoceni receptu: 2.72

1den: 1 kg omytého rybízu přelijeme 1 litrem horké vody, přidá se lžička kyseliny citrónové, lehce promíchat a nechá se… více o Rybízová šťáva za studena

Hodnoceni receptu: 3

Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Hodnoceni receptu: 3

Dáme si vařit rýži s curry kořením, bazalkou a provensálským, nezapomeneme osolit. Vaříme cca 15 minut. Nakrájíme si… více o Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Do růžova pečená jehněčí kýta na rozmarýnu s lyonskými bramborami

Hodnoceni receptu: 3

Jehněčí s omáčkou 1. Očištěnou kýtu ochutíme pepřem a solí, stáhneme provázkem, posypeme rozmarýnem a potřeme… více o Do růžova pečená jehněčí kýta na rozmarýnu s lyonskými bramborami

Česnekové kuře s žampionovo-bylinkovou omáčkou

Hodnoceni receptu: 3.77

Kuře osušíme, celé potřeme (i uvnitř) česnekem a osolíme. Necháme chvíli před pečením proležet v pekáčku, pak přilijeme… více o Česnekové kuře s žampionovo-bylinkovou omáčkou

Zapečený lilek s fetou

Hodnoceni receptu: 2.33

Nakrájíme lilek na plátky cca 1 cm, osolíme, a necháme chvíli, aby vytekla voda. Na pánvi rozpustíme olivový olej,… více o Zapečený lilek s fetou

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: