Hodnoceni receptu: 3.45

Šneci se skořicí

Hodnoceni receptu: 3.45

Těsto vyválíme. Nakrájíme na proužky. Pomažeme máslem,posypeme skořicovým cukrem a mletými ořechy. Proužek smotáme,… více o Šneci se skořicí

Hodnoceni receptu: 2.95

Rizoto s parmskou šunkou, houbami, chilli a rukolou podle…

Hodnoceni receptu: 2.95

Troubu rozehřejte na 180 stupňů Celsia. Rýži nasypte do zapékací misky a zalijte vývarem. Pořádně promíchejte.… více o Rizoto s parmskou šunkou, houbami, chilli a rukolou podle Kamily

Hodnoceni receptu: 3.6

Šneci se zelím

Hodnoceni receptu: 3.6

Příprava náplně: Slaninu nakrájíme na malé nudličky(salám nastrouháme) a opečeme. Přidáme nakrájené zelí, osolíme,… více o Šneci se zelím

Hodnoceni receptu: 2.83

Rybí filé v pivním těstě

Hodnoceni receptu: 2.83

V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé… více o Rybí filé v pivním těstě

Kuřecí prsa se šunkou a sýrem ve smetanovo-vínové omáčce

Hodnoceni receptu: 3.62

Kuřecí prsa omyjeme studenou vodou, osušíme, rozpůlíme, naklepeme, osolíme, opepříme, dochucuji trochou grilovacího… více o Kuřecí prsa se šunkou a sýrem ve smetanovo-vínové omáčce

Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Hodnoceni receptu: 3.36

Jahody omyjeme a odstopkujeme, necháme okapat. Změklé máslo v prstech promneme s cukry a moukou do vláčné drobenky. … více o Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová

Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

Hodnoceni receptu: 2.33

Lilek omyjeme a nakrájíme na kolečka cca 0,5 cm. Osolíme a necháme vypotit asi 30 minut. Po vypocení kolečka lilku… více o Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: