Hodnoceni receptu: 2.83

Chleba – J&H

Hodnoceni receptu: 2.83

Do pekárny se postupně dají všechny ingredience (přesně v napsaném pořadí!). Čím čerstvější je mouka, tím lépe. více o Chleba – J&H

Hodnoceni receptu: 3.24

Gulášová krkovička

Hodnoceni receptu: 3.24

Plátky krkovičky po stranách nakrojíme, aby se nám nekroutily. Naklepeme, osolíme, opepříme a zlehka potřeme hořčicí.… více o Gulášová krkovička

Hodnoceni receptu: 3.18

Pangasius v kapse

Hodnoceni receptu: 3.18

Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné… více o Pangasius v kapse

Hodnoceni receptu: 3.2

Sedlácké karé (kotleta) – minutka

Hodnoceni receptu: 3.2

Maso pokrájíme na plátky. Po krajích plátky nařežeme, aby se nezkroutily při smažení. Naklepeme je a nasolíme, pak je… více o Sedlácké karé (kotleta) – minutka

Rybí filé pečené s jogurtem

Hodnoceni receptu: 2.8

Filé položíme v jedné vrstvě do pekáčku vymazaného tukem. Jogurt a bylinky s paprikou smícháme a filé směsí zalijeme.… více o Rybí filé pečené s jogurtem

Rybí filé v pivním těstě

Hodnoceni receptu: 2.83

V misce rozšleháme žloutky s pivem, z bílků ušleháme tuhý sníh. Osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Filé… více o Rybí filé v pivním těstě

Alpský Kaiserschmarrn

Hodnoceni receptu: 4

Nejprve dáme rozinky namočit do trochy rumu. V míse dobře promíchame mléko, veškeré žloutky, trochu soli, cukr a mouku.… více o Alpský Kaiserschmarrn

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: