Hodnoceni receptu: 3.67

Nadívaný vepřový bůček

Hodnoceni receptu: 3.67

Bůček omyjeme, osušíme a ostrým nožem v něm vytvoříme kpasu. Housky nakrájíme na kostičky, postříkáme mlékem, přidáme… více o Nadívaný vepřový bůček

Hodnoceni receptu: 3.3

Pikantní kuřecí nudličky

Hodnoceni receptu: 3.3

Příprava je velice jednoduchá. Na pánev nalijeme trocha oleje. Po rozpálení pánve přidáme 1 cibuli nakrájenou na jemno.… více o Pikantní kuřecí nudličky

Hodnoceni receptu: 2.33

Chřestový salát se zastřeným vejcem, koprovou majonézou a…

Hodnoceni receptu: 2.33

Koprová majonéza Žloutky, koření a dochucovadla až na olej dobře rozmícháme v misce. Za stálého šlehání přiléváme… více o Chřestový salát se zastřeným vejcem, koprovou majonézou a slaninovým chipsem

Hodnoceni receptu: 2.86

Medovo-ořechové řezy

Hodnoceni receptu: 2.86

Zpracujeme těsto a rozdělíme ho na dva díly. Vyválíme dvě placky, každou dáme na jiný plech. Jednu upečeme samostatně … více o Medovo-ořechové řezy

Křehké lívance z podmáslí

Hodnoceni receptu: 3.33

Do velké mísy prosijeme mouku, postupně do ní vmícháme vejce. Přidáme podmáslí, vodu a sůl a vymícháme hladké těsto,… více o Křehké lívance z podmáslí

Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem

Hodnoceni receptu: 2.86

Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem… více o Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem

Fragrantní vývar

Hodnoceni receptu: 2.82

Vše svaříme a držíme na mírném varu v otevřeném hrnci 25 až 30 minut. Pak přecedíme, tuhé části vyhodíme. Používáme na… více o Fragrantní vývar

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: