Hodnoceni receptu: 2.53

Dušené vepřové na provensálském koření

Hodnoceni receptu: 2.53

Na olej dáme nakrájenou cibuli, na kostky pokrájené maso, osolíme, popepříme a necháme dusit. Po chvíli přidáme na malé… více o Dušené vepřové na provensálském koření

Hodnoceni receptu: 3.05

Kulajda Bílá Jindřiška

Hodnoceni receptu: 3.05

1. Brambory uvaříme s vegetou. 2. Vedle ve vodě svaříme nálev z divokého koření a přilijeme ho k bramborám. 3.… více o Kulajda Bílá Jindřiška

Hodnoceni receptu: 2

Hovězí vývar

Hodnoceni receptu: 2

Při teplotě 200 stupňů necháme v troubě na 20 minut opéct hovězí kosti. Na dně hrnce do tmava opečeme rozpůlenou cibuli… více o Hovězí vývar

Hodnoceni receptu: 3.2

Vepřové koleno

Hodnoceni receptu: 3.2

Koleno vykostíme. Z francouzské hořčice, trošky piva, drceného česneku a soli uděláme kašičku. Koleno posolíme potřeme… více o Vepřové koleno

Lák

Hodnoceni receptu: 2.2

Svaříme vodu a v horké rozpustíme sůl, cukr a cukerin. Pak naliju ocet a promíchám. Na okurky používám tento lák a na… více o Lák

Cmundopizza

Hodnoceni receptu: 3.75

Zpracujeme hustější hmotu jako na bramboráky. Vylijeme na plech a navrch poklademe pokrájenými paprikami, rajčaty a… více o Cmundopizza

Kugelis

Hodnoceni receptu: 3.14

Brambory oškrábeme a omyjeme, nastrouháme je na hrubém struhadle na větší cedník, do brambor přistrouháme jednu cibuli.… více o Kugelis

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: