Hodnoceni receptu: 3.07

Trdelníky

Hodnoceni receptu: 3.07

Ze surovin necháme vykynout těsto. Těsto nakrájíme na proužky, které natočíme na kremrolové trubičky. Pečeme ve středně… více o Trdelníky

Hodnoceni receptu: 3.25

Bratislavská roštěná

Hodnoceni receptu: 3.25

Maso nakrájíme přes vlákno na plátky. Nařízneme a po obou stranách z prudka orestujeme. Samozřejmě nezapomeneme osolit.… více o Bratislavská roštěná

Hodnoceni receptu: 4.33

Těsto mnoha tváří

Hodnoceni receptu: 4.33

Třeme tuk s cukrem a postupně přidáváme jednotlivá vejce, nakonec lehce vmícháme prosátou mouku s práškem do pečiva. … více o Těsto mnoha tváří

Hodnoceni receptu: 3.33

Školníkovy kotlety

Hodnoceni receptu: 3.33

Kotlety vložit do směsi ze všech ingredincí a nechat uležet 12-24 hodin. Poté smažit jako přírodní řízek. více o Školníkovy kotlety

Šunkova rolka se šlehačkou

Hodnoceni receptu: 2.38

Nakrájím si čtyři plátky šunky namažu je křenovou pomazánkou nastříkám šlehačku a zabalím.Ozdobím a jako přílohu bílé… více o Šunkova rolka se šlehačkou

Surimi rizoto

Hodnoceni receptu: 3.38

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme kousky surimi masa, trochu citrónového pepře, sůl a propláchnutou rýži.… více o Surimi rizoto

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Hodnoceni receptu: 3.67

Na oleji a špeku osmažíme pokrájené cibule dozlatova. Orestujeme i očištěné srdce, pokrájené na nudličky (kostičky).… více o Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: