Hodnoceni receptu: 3.17

Brambory zapečené se zelím a mletým masem

Hodnoceni receptu: 3.17

Zelí s nadrobno nakrájenou cibulí dusíme mírně podlité vodou asi 20 minut. Brambory ve slupce uvaříme, ale slijeme… více o Brambory zapečené se zelím a mletým masem

Hodnoceni receptu: 2.5

Tartiflette: Francouzská specialita z Alp

Hodnoceni receptu: 2.5

V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky,… více o Tartiflette: Francouzská specialita z Alp

Hodnoceni receptu: 2.6

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně

Hodnoceni receptu: 2.6

Na trošce rozpáleného tuku osmažíme dosklovata cibuli, přidáme krátce osmažit i pokrájenou slaninu, přisypeme kukuřici,… více o Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně

Hodnoceni receptu: 3.06

Úžasná roláda z mletého masa v srnčím hřbetu

Hodnoceni receptu: 3.06

Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme vajíčko, trochu zahustíme strouhankou. Vymastíme formu SRNČÍ HŘBET. Dvěmi… více o Úžasná roláda z mletého masa v srnčím hřbetu

Nepečený tvarohovo-pudinkový dort s ovocem

Hodnoceni receptu: 3.33

Z mléka a pudinkového prášku uvaříme pudink. Necháme vychladnout a zašleháme tvaroh. Přidáme nastrouhanou citronovou… více o Nepečený tvarohovo-pudinkový dort s ovocem

Marinovaná vepřová panenka po katalánsku

Hodnoceni receptu: 3.5

Maso očistíme, osolíme, opepříme, marinujeme v oleji s drhnutými bylinkami – tymiánem a rozmarýnem. Omytou zeleninu … více o Marinovaná vepřová panenka po katalánsku

Koláč s čerstvým ovocem – rebarbora, rybíz

Hodnoceni receptu: 3.75

Třeme tuk, přidáváme střídavě cukr a žloutek, část mouky, mléko, šťávu a kůru z citronu a nakonec vmícháme zbytek mouky… více o Koláč s čerstvým ovocem – rebarbora, rybíz

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: