Hodnoceni receptu: 2

Vepřové maso v alobalu

Hodnoceni receptu: 2

Plátky naklepejte a osolte (ne moc - slanina i Niva jsou dost slané). Přichystejte si čtyři kousky alobalu na zabalení.… více o Vepřové maso v alobalu

Hodnoceni receptu: 1.5

Perník pro začátečnice

Hodnoceni receptu: 1.5

Vše smícháme dohromady, mléko dávám až nakonec. Pořádně smícháme a množství mléka poznáme tak, že se těsto dobře nalévá… více o Perník pro začátečnice

Hodnoceni receptu: 4

Nálev na rybí pečenáče

Hodnoceni receptu: 4

1. Cibuli nakrájíme najemno. 2. Všechno ostatní kromě octa svaříme. 3. Přidáme ocet a můžeme zalít smažené ryby. více o Nálev na rybí pečenáče

Hodnoceni receptu: 3.14

Povidlové buchty

Hodnoceni receptu: 3.14

**1.** Do mísy prosejte mouku (z hladké budou buchty jemnější, z hruběji mleté nadýchanější) se solí. Uprostřed… více o Povidlové buchty

Medovník s kávičkou

Hodnoceni receptu: 2.8

Vejce, cukr, ztužený rostlinný tuk, med, sodu a mouku dáme do mísy a ve vodní lázni vše mícháme, dokud hmota… více o Medovník s kávičkou

Ledovky

Hodnoceni receptu: 2.33

Z ingrediencí na těsto uděláme tuhé těsto. Rozdělíme ho na dvě poloviny, jednu polovinu necháme bílou a do druhé… více o Ledovky

Norská rybí polévka

Hodnoceni receptu: 3.5

Osolené filé podlijeme trochou vody a podusíme. V hrnci si připravíme z másla a hladké mouky světlou jíšku, zalijeme… více o Norská rybí polévka

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: